LOTTOMIES VATULOI


Lottomaailman ihmeistä ja ihmeellisyyksistä.
Lottomiehellä ei ole rasitteenaan varhaiskasvatus, aikuiskoulutus eikä akateeminen sivistys. Suurin opetus mitä Lottomies on saanut, lapsuudessa ihan oikeutetusti saatu selkäsauna, potkut työmaalta ja ollut rikospoliisin kuulustelussa. Perinnöksi saatu Savolainen mieli ja Savolainen kieli.

Kaiken mitä lottomies kirjoittaa täyttää perustuslain ja vastuu siirtyy lukijalle!

EUROJACKPOT

”Eurojackpot – peli on useamman eri maissa toimivien peliyhtiöiden yhtiöiden numeroveikkaus, jossa arvotaan viisi (5) päänumeroa ja kaksi (2) tähtinumeroa kahdestatoista (12) numerosta. Viikossa on kaksi Eurojackpot – pelin. Viikon ensimmäinen kierros on Tiistaiarvonta ja viikon toinen on Perjantaiarvonta”. 

”Pelaajille maksettava ensimmäisen voittoluokan jakosumma on vähintään kymmenen (10) miljoonaa euroa. Pelaajille maksettava jakosumma ensimmäisessä ja toisessa voittoluokassa on enintään satakaksikymmentä (120) miljoonaa euroa” Näin todetaan, ”Säännöt voimaan 15.5.2023”. Lisää pelistä voi lukea peliyhtiön nettisivuilta tai peliyhtiön julkaisemista painotuotteista.

Miltä tuntuisi, jos tilille kilahtaisi 10 – tai jopa 120 miljoonaa euroa? Varsinkin jos pelaamiseen olisi sijoittanut vain muutaman kympin. Numeroarvauspeleissä sekä voittaminen, että häviäminen ratkaistaan suoritettavassa arvonnassa. Kertovatko arvontatulokset mitään hyödyllistä, tai peräti vihjeitä valita pelattavia numeroita? Aloitetaan tarkastelu vuoden 2023 suoritettuja Eurojackpot arvonnoista. 
Arvotusta numerojoukkiosta saa helposti mielikuvan ristipistokaaviosta ja niistä ei olisi mitään hyötyä pelin numerovaluntaa ajatellen. Muutetaan hieman rakennetta ja tarkastellaan taulukkoa uudelleen.
JATKETAAN VATULOINTIA ENSIVIIKOLLA!

c) 2019, Kaikki oikeudet pidätetään