LOTTOMIES VATULOI


Lottomaailman ihmeistä ja ihmeellisyyksistä.

Lottomiehellä ei ole rasitteenaan varhaiskasvatus, aikuiskoulutus eikä akateeminen sivistys. Suurin opetus mitä Lottomies on saanut lapsuudessa ihan oikeutetusti saatu selkäsauna, potkut työmaalta ja ollut rikospoliisin kuulustelussa. Perinnöksi Savolainen mieli ja Savolainen kieli.

Kaiken mitä lottomies kirjoittaa täyttää perustuslain ja vastuu siirtyy lukijalle!
Harva lottoaja vaivautuu rasittamaan päätään niinkin typerällä ajatuksella, kuin miksi minusta ei ole tullut miljonääriä lotossa. Yksinkertainen ja yksiselitteinen vastaus on – valitsen joka arvontakierrokselle väärät numerot!
LOTTOMIESMANAAGERI


Viisi hyvää vinkkiä, jolla voi miettiä omaa tai läheistesi pelaamista!

1. Pelaa tunnistautuneena ja aseta itsellesi maltillisen pelaamisen rajat.
- Tunnista numerojana, miltä kuvittelet tavoittelevasi seitsemän oikein osumatulosta. Valitaan numerojana 1 – 30, lohkossa L3 yksi numero.

2. Aseta itsellesi rajat.
- Valitaan louhintarajoiksi
- numeroväli 1 – 10 louhinta-arvoksi  1+1-1+
- numeroväli 11 – 20 louhinta-arvoiksi  1-1-1-
- numeroväli 21 – 30 louhinta-arvoiksi  1-

3. Miltä tuntuu
- Suoritetaan lottorivien louhinta. Lähtötilanne on 387 600 lottorivia.  Jäljelle jää 200 lottoriviä.

4. Kuuntele läheisiäsi
- Poistetaan edellisen arvontakierroksen kaikki arvotut numerot. Jäljelle jää 10 lottoriviä.

5. Apua on tarjolla.
- Apua on lähellä. Lottoklinika.fi sivuilla kerrotaan loton arvoitus.

Näillä hyvillä vinkeillä voit tarkastella omaa tai läheistesi pelaamista.

Alapuolen taulukossa on suoritetun lottorivien louhinnan tulos!

PIDETÄÄN PELAAMINENE ILON PUOLELLA, mutta tämähän koskee vain PELIYHTIÖTÄ?  
MILJOONISTA HAAVEILEVILLE

On olemassa kolmenlaisia lottorivejä. Lottorivejä joilla ei koskaan voi tavoitella seitsemän oikein osumatulosta. Lottorivejä joilla tavoitellaan sekä seitsemän ja kuusi +lisänumero oikein osumatulosta. Lottorivejä joilla tavoitellaan ainoastaan kuusi +lisänumero oikein osumatulosta.

Ehkä väittämää on mahdotonta uskoa todeksi ja tämä vaatii perustelut. Väittämä on helppo todistaa oikeaksi. Siihen ei tarvita muuta kuin Tohtori ”Jecyll” ja Professori ”Hyde” portaat.

Voittoluokassa seitsemän oikein osumatulos on arvottujen seitsemän numeron pienimmän ja suurimman numeron määrittämän numerojanan sisällä. Voittoluokassa kuusi +lisänumero oikein osumatulos on kahdeksan arvotun numeron, pienimmän ja suurimman numeron määrittämän numerojanan sisällä. Jos valituilla lottoriveillä pienin ja suurin valittu numero eivät ole oikein, rivillä voi korkeintaan olla pienimpien voittoluokkien osumatuloksia.

Vaikka joissakin piireissä inhotaan aikaisemmin suoritettujen arvontojen taulukkoja ja tilastointia, voi vain todeta ”tähdet kertovat Komisario Palmu”?

KAKSI TAULUKKOA

Taulukossa on lajiteltu seitsemän numeron arvonta, arvontakierroksesta 2016/48 lähtien. Arvonnat ovat lajiteltu arvotun pienimmän ja suurimman numeron mukaiseen järjestykseen. Taulukko kertoo, millä pienimmän ja suurimman numeron määrittämällä numerojanalla seitsemän oikein osumatulos on ollut. Myös osa kuusi +lisänumero oikein osumatuloksista löytyy näiltä numerojanoilta, mutta se ei ole aina itsestäänselvyys. 
Kuusi +lisänumero osumatulos perustuu kahdeksan numeron arvontaan, mutta tosiasiassa kysymys on seitsemän oikein osumatuloksesta. Taulukon lajitteluperusteena on, että arvottu lisänumero on ollut joko pienempi tai suurempi kuin mikä on arvottujen seitsemän numeron pienin tai suurin numero. Tohtori ”Jecyll” ja Professori ”Hyde” portaiden mukaan lisänumeron paikka määrittää sen numerojanan, millä kuusi +lisänumero oikein osumatulos löytyy. Tässä vaihtoehdossa ei seitsemän oikein osumatulos ole mahdollinen.
Liitettäessä taulukkoon lajitteluominaisuus ja lajiteltaessa arvontoja jonkin arvon suhteen, selviää se karmea totuus, minusta ei koskaan tule lottomiljonääriä.

Harva lottoaja haluaa hyväksyä sitä todellisuutta, että vain hyvin harvoin ollaan tavoittelemassa suurimpien voittoluokkien osumatuloksia. Tässä suurena apuna on myös peliyhtiö tarjoamillaan pelituotteilla.

Taulukkojen perusteella on helppoa tehdä se johtopäätelmä, kuinka helppoa peliyhtiön olisi manipuloida koko pelattavaa lottoa?

Matemaattisesti voidaan arvioida, että yhdellä lottorivillä pienimmillään lotossa voidaan onnistua voittamaan miljoona yhdellä arvontakierroksella, suurimmillaan joudutaan lottoamaan 6000 vuotta! 

c) 2019, Kaikki oikeudet pidätetään