Lottoarvonta kestää noin 60 sekuntia. Arvotut numerot ratkaisevat oletko lottovoittaja vai kuulutko siihen suureen pelaajamassaan, joka taas hävisi rahansa. Mitä ja mistä arvotut lottorivit kertovat on monelle lottoajalle mysteeri. Tarkasteltaessa arvottuja lottorivejä hieman uudesta näkökulmasta ne kertovat lotosta kaiken sen perustiedon mitkä ovat ne edellytykset, että pelaaja onnistuu saamaan johonkin voittoon oikeuttavan osumatuloksen. Suoritettuja lottoarvontoja tarkastellaan kuuden taulukon avulla. Jokainen taulukko kertoo tietyn osan lotosta. Totuus kuitenkin on, että taulukot eivät kerro seuraavan arvontakierroksen lottonumeroita. Taulukot kertovat kyllä suuntasuksen, miten ne kehittyvät pitkällä aikavälillä. 
LOTON ARVONTATULOKSET 2021

VARSINAINEN ARVONTA

Taulukon numerojana 1 – 40 on jaettu neljään lohkoon L1, L2, L3 ja L4.
Arvottu lisänumero ja Plus numero.
Esiintyykö arvotuissa samoja numeroita, kuin edellisessä arvonnassa.
Avainluku, eli miten varsinaiset arvotut numerot ovat jakaantuneet neljään lohkoon.
Arvotuissa seitsemässä numerossa numeropari.
Arvotun seitsemän numeron jakauma parillinen / pariton numero.
Taulukon alalaidan kaaviot seuraavat yksittäisen arvotun numeron lukumäärää ja sama arvottu numero lukumääriä. 

ARVOTUT SEITSEMÄN NUMEROA VALIKOITUNEET

260 lottoarvonnassa ei aikaisemmin ole ollut arvontatulosta, että arvotun rivin pienin numero on 7 ja suurin 36. Tämän numerojanan sisältä löytyvät kaikki loton osumatulokset välillä 7 - 4 oikein. Taulukko silsältää viisi arvontatulosta aikavälillä 2016/48 - 2021/47.
Arvontakierroksella 2021/47 tv:ssä esitetyssä lottoarvonnassa annettiin viisi vihjettä lottoamiseen. Taulukko esittää viisi vihjettä valittavien lottorivien valintaan ja ne eivät sisällä mitään "reroriikkaa" eikä pelattaviin riveihin ei tarvitse uhrata hieman yli 4 miljoonaa euroa.

LOTTOMIES VATULOI NYT EUROJACKPOT SUURI ILUUSIO - HUIJAUS - MANIPULOINTI !


LAJITTELU

Arvotun seitsemän numeron lajitteluperustana on, kuinka monta numeroa on arvottu lohkoihin L3 ja L4. Taulukko kertoo sen tosiasian, että suurimmat arvotut numerot noudattavat vaihtelevuutta eri arvonnoissa. 
ARVOTUN LOTTORIVIN PIENIN JA SUURIN NUMERO

Taulukossa arvotut lottorivit ovat lajiteltu Tohtori ”Jecyll” & Professori ”Hyde” portaikon mukaiseen järjestykseen. Taulukko osoittaa, että pelaaja todellisuudessa voi tavoitella vuoden aikana vain muutaman kerran, tai ei kertaakaan seitsemän oikein osumatulosta. 
LISÄNUMERO

Taulukossa arvotun lisänumeron paikka lukujanalla 1 – 40 ja onko arvottu lisänumero parillinen vai pariton. Taulukon alalaidan kaavio seuraa yksittäisen arvotun numeron lukumäärää. Taulukko osoittaa, että lisänumero-oikein pelimuoto on oma pelimuotonsa ja vaativa onnistuakseen valitsemaan lisänumeron oikein. 
PLUSNUMERO

Taulukossa arvotun lisänumeron paikka lukujanalla 1 – 30 ja onko arvottu plusnumero parillinen vai pariton. Taulukon alalaidan kaavio seuraa yksittäisen arvotun numeron lukumäärää. 
c) 2019, Kaikki oikeudet pidätetään