"TOHTORI JECYLL & PROFESSORI HYDE"  PORTAATLottoajan näkökulmasta katsoen yksinkertaisin ja selvin tapa esittää loton rakenne on ”TOHTORI JECYLL & PROFESSORI HYDE” portaiden avulla. Portaikko kuvaa lukujanaa 1 – 40 ja se sisältää 595 yksittäistä porrasta. Jokaiseen yksittäiseen portaaseen on värillä kuvattu sen pienin ja suurin numero. ”TOHTORI JECYLL & PROFESSORI HYDE” portaat kertovat loton suurimman salaisuuden.

SUURIMPAAN VOITTOON OIKEUTTAVA OSUMATULOS ON SEN YKSITTÄISEN PORTAAN NUMEROIDEN VÄLILLÄ, JOSSA ON ARVOTTU PIENIN JA SUURIN NUMERO.

Esimerkki lotosta, jossa arvotaan seitsemän varsinaista numeroa. Pienin arvottu olkoon 4 ja suurin numero 35. Seitsemän oikein osumatulos on siinä yksittäisen portaan osittamassa numerojanassa jossa pienin numero on 4 ja suurin numero 35. Numerojana sisältää 201 376 yksittäistä lottoriviä. Jos nämä kaksi numeroa, numerot 4 ja 35 eivät ole oikein jäljelle jääneen numerojanan 5 – 34 välillä voi korkeintaan olla viisi arvottua numeroa oikein.

Lotossa suurimman voiton näkökulmasta loton rakenne on hyvin yksinkertainen. Seitsemän ja kuusi + lisänumero oikein alapuolella olevien osumatulosten suhteen rakenne on jo hieman monimutkaisempi.

YKSINKERTAISTETUKSI LOTTOJALLE SUURIMMAN VOITON EDELLYTYS ON, ETTÄ VALTUISTA NUMEROISTA PIENIMMÄN JA SUURIMMAN ARVOTUN NUMERON ON OLTAVA OIKEIN! SEITSEMÄN OIKEIN OSUMATULOS ON AINA YKSITTÄISEN PORTAAN OSOITTAMAN LUKUJANAN SISÄLLÄ.

Kaikissa ympäri maailmaa pelattavissa lotoissa suurimman voiton voittamisessa toteutuu sama perussääntö, olipa lotto numerorakenteeltaan tai valittavien numeroiden numeromäärien osalta mikä tahansa. Kaiken sen tiedon jota pelaajille uskotellaan ja on kerrottu TOHTORI JECYLL & PROFESSORI HYDE” portaat tekevät ”valheeksi”! 
c) 2019, Kaikki oikeudet pidätetään